Jeg digger å gi råd som får deg til å skinne! Send sms til 930 53 453.

Mona Service er Norges minste og eneste lederrådgiver, leksehjelp- og kommunikasjonsbyrå og som digger å jobbe hjemmefra, stiftet i Nittedal i år 2010. Selskapets visjon er å bidra med rådgiving og service som sparer neste generasjon og profesjonelle for dårlige prestasjoner og prestasjoner.

Mona Service erfarer at digital ledelse og digital undervisning hjemmefra vil endre arbeidslivets- og skolens organisering. Mona Service bidrar med å skape endring i forretningsplaner, markedsplaner og kommunisere disse endringene.

Finn en proff

Hørt om personer som betaler en proff til å hjelpe seg noen timer så de heller kunne lære det ordentlig, få kompetanse og føle seg trygg? Velkommen! Send sms 930 53 453, så er du i gang! 

Du vet det og jeg vet det. Du og din virksomhet har et behov og ønske om å sikre inntjening, sikre arbeidsplasser, bli sett, lyttet til og være unik og profesjonell. Kort sagt,skinne! 

Ha meg i mente, neste gang det dukker opp mulighet- en mulighet der du, bedriften din og teamet ditt skal skinne.

 

Hvorfor akkurat ditt firma og du skal skinne

Konkurransen er brutal. Du eier, driver eller leder et firma som skal utvikle produkter og tjenester som tilfredsstiller og forutser behov og ønsker hos kunder og prospekter i ulike markeder. Du vet du må levere unike fordeler for målgruppen, partnere og samfunnet.

Bedriften din må ha et særpreg og være unik sammenliknet med andre. 

De beste vet litt mer om målgrupper/ publikum og vet litt mer om hvordan etablere nye og beholde eksisterende relasjoner. Og de vet litt mer om hvordan prestere og presentere. 

Mona Service bistår. 

De aller beste skinner! De gir oss alle 'et lite boost' fordi de dekker noen sentrale behov, mål og ønsker hos sine eksisterende og nye kunder.  

Dette kan du forvente

- En erfaren rådgiver

- En erfaren lærer som gir leksehjelp

- Nytenkende og utviklingsorientert med unik kompetanse innen utvikling av foredragsholdere, markedsføring, ledelsestoff, pedagogiske opplegg, presentasjoner, fagstoff, salg og undervisning.

- Jeg kan produsere eller hjelpe deg å spisse markedsføring, PR og annen kommunikasjon

- Jeg har erfaring med å jobbe med grafiske designere, fotografer, videoprodusenter, tekstforfattere, språkvaskere, reklamebyrå og  kommunikasjonsbyrå. 

- Jeg har erfaring med konseptualisering

- Sammen kan vi skape noe nytt. 

Om å gjøre en forskjell

Hver dag skaper arbeid verdier som gjør at firma vokser, folk beholder jobbene sine, partnere trigges, nye ansatte rekrutteres og kunder er med på reisen. 

Og hver dag skapes det ny kompetanse i skolen. Jeg liker å være med på å gjøre en forskjell i arbeidslivet og i skolen. 

Bedriftsrådgiving og undervisning. Mona Service, Mona Skogstad. Org.nr. 996 166 287 

Proff på sekundet

Be om en analyse og samtale nå!