PROFILBILDE. Eier og driver Mona Service. Hovedjobb som lærer i vgs. Foto: Studio Oscar, Lillestrøm

OM MEG SOM RÅDGIVER.

Praktisk. Strategisk og analytisk anlagt. Planmessig. Effektiv. Rask. Evne til å jobbe selvstendig og i team for å skape resultater og forandringer. Raus på god service.

NØKKELKVALIFIKASJONER , pr. 2019:

Strategi, markedsstrategi, markedskommunikasjon, salg og public relations har jeg vært lidenskapelig opptatt av helt siden jeg var 19 år. Og kvalifisert til undervisning av neste generasjons ledere, markedsførere, selgere, vektere, økonomer. Jeg har vært veldig heldig siden jeg har fått lov til å jobbe så tett på flinke folk og fag, både i profesjoner, utdanningssektoren og i egne studier. Alt fra strategi og mål til å se sluttresultater.

- 8 års erfaring som faglærer i markedsføring og ledelse, salg og service endret i takt med elevens ønsker, samarbeid lærere, lokale aktørene i arbeidslivet og myndighetene.

- 28 års erfaring som leder- og kommunikasjonsrådgiver, markedsansvarlig B2B og B2C, gründer, salgsmedarbeider i B2B markedet drevet av egne og eier/ lederes ønsker om rask, kvalisert og pålitelig innsikt, analyse og resultater.

- Høyskole-og universitetsutdannet i Norge. 360 studiepoeng

UTDANNELSE, pr. 2019

- Relasjonskompetanse, OsloMet Kjeller og Sandvika, deltid i ett år, ferdig vår 2019. Fordypning høst 2018: Utviklet og forfattet en 8 steg relasjonsbasert tilbakemeldingsmodell ment for ledere og kontaktlærere i skolen, brukt egen arbeidsplass som utviklingsarena. Fordypning våren 2019: Utviklingsprosjekt i 4 konkrete grep for bedre selvregulering for ungdom i vgs. Brukt eget arbeidssted som utviklingsarena. Karakter: B ( A best).

- Praktisk Pedagogisk Utdanning (PPU), HIOA Kjeller, deltid på 2 år, ferdig vår 2011. Fordypning i relasjonsbasert klasseledelse og yrkesetikk. Karakter A (A best).

- 4 Executive Master of Management programmer på BI, bestående av:

- Strategisk Markedsføring BI Oslo, eksamen vår 2007. Med mastereksamen 2007. Lærer Thor Wallin Andreassen, før han fortsatte på HHS.

- Samspill og Ledelse BI Oslo, vår 2006 med fordypning i kreative og innovative bedrifters organisasjonsklima.

- Scenarios & Strategy BI Oslo vår 2005 med fordypning verdiscenarier Norge 2025. -

- Påvirkningsledelse BI Oslo vår 2005 med fordypning i ledere som klarer å være transforme, redusere mismot hos ansatte og gi mening.

Gjennomsnittkarakter på 3 eksamen og prosjektoppgaver BI Karakter: B (A best)

- Bachelorgrad i Markedskommunikasjon, NMH/BI Oslo, vår 2003.

- Fagkurs i markedsføring, Norges Markedshøyskole (NMH)

- Grunnkurs i markedsføring, Norges Markedshøyskole