JEG ANBEFALER ALLE Å DELTA I NOE FRIVILLIG ARBEID! Foto: Studio Oscar.

Frivillig arbeid som har gitt meg en dypere hensikt, mening og tettere på verden (non-economic goals)

Rotary Norge

som driver katastrofehjelp og humanitært arbeid. Mitt bidrag var et foredrag: Om verdiscenarier, Norge år 2025, i foredrag jan 2007. Jeg opplevde det som meningsfylt og hyggelig å få lov å dele verdiescenarier Norge år 2025 med det jeg anså som et  fremtidsrettet og langtidstenkende Rotary Norge i år 2007.   

Amnesty International Norge

som ivaretar menneskerettigheter til enkeltindivider. Mitt bidrag var å være bøssebærer og frivillig. Jeg banket på dører til folks lune hjem, hadde gode samtaler med flere og samlet inn penger. Jeg tenkte at det er mye kloke folk i hjembygda mi som skjønner at det ikke er en menneskeplikt å gi penger, men en dyd av nødvendighet å bry seg om noe større.

SOS-Barnebyer 

som bygger byer for barn. Jeg har gitt personlig bidrag ifm. Rælingen vgs aksjon, Akershus 2016 og 2018. Og støttet deres viktige arbeid allerede i år 2003, som en av de som vi forsket på som del av Sandvikas Kulturfestival i Bærum med 40.000 barn. Imponert den gang over deres aktive verdier og hjelper barn. De ble inkludert med intervju av deres ledelse og personell i min søsters og min BI Bachelorgrad i markedskommunikasjon 'identitetsutvikling via verdiorientering', Oslo. På Rælingen vgs har vi en spent rektor, som forteller hun vil besøke SOS Barnebyer i Zambia, 2019. 

Kreftforeningen (Norwegian Cancer Society)

Gitt bidrag nå og da, og deltatt i pårørendeterapi når jeg trengte det som mest i år 2003. Har selv synliggjort min Rosa Sløyfe og kledd meg i rosa på jobb som gründer i Lillestrøm, eller selvsagt som lærer på Skedsmo vgs og Rælingen vgs, hvor elevrådet oftest har tatt initiativ til Rosa-aksjoner.  

Stiftelsen Norsk Luftambulanse

Bursdagsinnsamling på min private facebookside.  

 

Leger Uten Grenser/MEDECINS SANS FRONTIERES

Feltpartner for kr 100 i mnd fra mitt firma Mona Service. Jeg synes de har en av verdens viktigste jobber, og særlig å hjelpe og redde uskyldige små barn med legeekspertise og team. Oppfordrer andre til å gjøre det samme. De får ikke statlig støtte og er avhengig av gode feltpartner støtte. 

www.legerutengrenser.no

www.msf.fr

www.doctorswithoutboardes.org