Mona Service erfarer at digital ledelse og digital undervisning hvorsomhelstfra vil endre arbeidslivets- og skolens organisering. Mona Service bidrar med å skape endring i forretningsplaner, markedsplaner og kommunisere disse endringene.

NYHET! Mona Service tilbyr nå LIVE servicehjelp ved bruk av lyd- og video for deg som ikke har mulighet til å ha et fysisk møte. Perfekt for deg som er usikker på hva du skal gjøre med egen personlig utvikling og ditt firma videre, eller er usikker på hvilken service og tjeneste du skal velge og trenger veiledning fra hjemmekontoret eller på jobben din. Mona Service guider deg gjennom service tjenestene, og svarer på spørsmål og forklarer deg akkurat de tjenestene du ønsker å se nærmere på. Mona Service hjelper deg gjennom hele kjøpsprosessen. Velkommen på Facetime eller Teams. 

MONA SERVICE eies og drives av pedagog, markedsfører og rådgiver Mona Kristin Skogstad ring/ send sms til 930 53 453 eller:

Epost: monaservicebusiness@gmail.com

Adresse:Kongsvinger

Hjemmeside: www.monaservice.no/

LinkedIIn: linkedin.com/in/teachersecondaryschool

Twitter: @mkristsk

Facebook: @monaservice

Følg meg gjerne på:

Instagram: @monaks.skogstad

 

Bedriftsrådgiving og undervisning. Mona Service, Mona Skogstad. Org.nr. 996 166 287

 

Min hovedjobb er å være lærer i videregående skole og underviser i markedsføring og ledelse, markedsføring og salg, samt yrkesfaglig opplæring. Jeg startet selv å studere markedsføring når jeg var 19 år. Og er blitt en erfaren rådgiver, markedsfører og pedagog. Til tjeneste! Foto: Kristin Jacobsen. Studio Oscar.

Navn*
E-postadresse*
Telefonnummer*
Emne*
Melding*