Gratis første konsultasjon, når du henvender seg. Deretter etter at du har valgt type service, er prisen gitt i tilbud. Mona Service har svært konkurransedyktige priser, fra kr 200-500 pr.time i produksjon og kr 990 pr. time i rådgiving. Alle priser oppgis i eks mva. Reiser ut i kundebesøk med smitteverntiltak, og tilbyr digital "LIVE servicehjelp", LIVE rådgivertjeneste og LIVE kurs.    

Mona Service--til tjeneste! 

Sms 930 53 453

Hva er LIVE servicehjelp? Da bruker vi lyd- og video for deg som ikke har mulighet til å ha et fysisk møte. Perfekt for deg som er usikker på hva du skal gjøre med egen personlig utvikling og ditt firma videre, eller er usikker på hvilken service og tjeneste du skal velge og trenger veiledning fra hjemmekontoret eller på jobben din. Mona Service guider deg gjennom service tjenestene, og svarer på spørsmål og forklarer deg akkurat de tjenestene du ønsker å se nærmere på. Mona Service hjelper deg gjennom hele kjøpsprosessen. Du mottar et tilbud med priser. Og når du har akseptert dette, ytes tjenesten og etter at oppdraget er levert betaler du enkelt med Vipps basert på tilbud og skriftlig faktura. 

 

Velkommen til å booke tid for Live servicehjelp, send sms eller book her på nettsiden, send epost, gå inn via LinkedIn, Instagram eller Facebook. . 

 

 

 

 

Navn*
E-postadresse*
Telefonnummer*
Emne*
Melding*